Γουέστ Χαμ - Λέστερ 4-1 - Έγραψε «ιστορία» ο Αντόνιο

Γουέστ Χαμ - Λέστερ 4-1 - Έγραψε «ιστορία» ο Αντόνιο

Έκανε το «2 στα 2» συντρίβοντας τη Λέστερ - Πρώτος σκόρερ στην ιστορία των «σφυριών» ο Μιχαΐλ Αντόνιο με τα δύο γκολ που πέτυχε στο 80ο και 84ο λεπτό

antonio
H Γουέστ Χαμ νίκησε 4-1 τη Λέστερ, η οποία έπαιζε από το 40' με 10 παίκτες με δύο γκολ του Αντόνιο, που έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των Σφυριών στην Premier League. Έκαναν το 2/2 οι Λονδρέζοι και βρίσκονται στην κορυφή, πρώτη ήττα για τις Αλεπούδες.

Στην πρεμιέρα απέδρασε (2-4) από το Νιούκαστλ. Το έργο της για τη δεύτερη αγωνιστική - στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία αυτής - ήταν σαφώς πιο δύσκολο.

Και σε αυτή την αποστολή τα κατάφερε, ίσως και πιο εύκολα! Η Γουέστ Χαμ υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (23/8) τη Λέστερ και τη διέλυσε 4-1, πανηγυρίζοντας το δεύτερο της τρίποντο σε ισάριθμα ματς στην τρέχουσα σεζόν. Βρίσκονται μάλιστα στην κορυφή της βαθμολογίας, μαζί με τις Τσέλσι, Λίβερπουλ, Μπράιτον και Τότεναμ.

To σκορ στο 26ο λεπτό άνοιξε ο Πάμπλο Φορνάλς, ο οποίος έπαιξε εξαιρετικά με τον Μοχάμεντ Σαΐντ Μπενραχμά και νίκησε τον Κάσπερ Σμάιχελ.

Στο 40ό o Ισπανός σκόρερ του πρώτου γκολ του ματς δέχτηκε εγκληματικό τάκλιν από τον συμπατριώτη του Αγιόθε Πέρεθ, ο οποίος έπειτα και από τη βοήθεια του VAR και του μόνιτορ αποβλήθηκε!

Στο 56' ο Σογιουντζού γύρισε απρόσεκτα προς τον Σμάιχελ, ο Αντόνιο το κατάλαβε, παρενεβλήθη και έβγαλε έτοιμο γκολ στον Αλγερινό, Σαΐντ Μπενραχμά.

Κλείσιμο
Οι Αλεπούδες κατάφεραν να μειώσουν και να μπουν ξανά στο ματς, όταν ο Γιαν Τίλεμανς στο 70ό λεπτό εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έκανε το 2-1.

Προσωρινά, όμως, γιατί ήρθε ο Αντόνιο. Στο 80ό λεπτό με εξαιρετική κίνηση πίβοτ εκτέλεσε τον Δανό γκολκίπερ της Λέστερ και πέτυχε το 48ο του γκολ με τη Γουέστ Χαμ στην Premier League. Έγινε ο κορυφαίος σκόρερ των Σφυριών στην πρώτη κατηγορία του αγγλικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω τον Πάολο ντι Κάνιο.

Ο ίδιος διαμόρφωσε και το τελικό σκορ (4-1). Το έκανε στο 84ο λεπτό με την ασίστ του Βλαντίμιρ Τσούφαλ. Ο 31χρονος έφτασε τα 49 γκολ πρωταθλήματος με τη Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να γράφει την ιστορία του στο κλαμπ.

Screenshot_20210824_003439


Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώνονται αύριο τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους - Μένουν έξω από κλειστούς χώρους, με τεστ στη δουλειά

Χάος στο Αφγανιστάν: Χιλιάδες Ευρωπαίοι εγκλωβισμένοι - «Μπάιντεν, χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο» φωνάζουν Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία

Πώς «προδόθηκε» η Αφροδίτη Μπάρμπα για την κοκαΐνη - Τι αποκαλύπτει η δικογραφία για την έρευνα στο τζιπ του μοντέλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης