Απευθείας στον τελικό της Ευρώπης στο πόλο ο Εθνικός μετά από τον αποκλεισμό των ομάδων της Ρωσίας

Απευθείας στον τελικό της Ευρώπης στο πόλο ο Εθνικός μετά από τον αποκλεισμό των ομάδων της Ρωσίας

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία υγρού στίβου αποφάσισε την αποβολή των ομάδων της Ρωσίας από τις διοργανώσεις της και έτσι ο Εθνικός θα παίξει απευθείας στον τελικό του Λεν Τρόφι γυναικών με την Ντουναϊσβάρος - Η κλήρωση του Ολυμπιακού στην  Euroleague

5455780
Η LEN αποφάσισε να προχωρήσει σε αποβολή των ομάδων της Ρωσίας και της Λευκορωσίας από τις διοργανώσεις και αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο για την Ελλάδα.

Μετά από αυτή την απόφαση αποβλήθηκαν η Κίρισι και η Ουραλότσκα από τα Κύπελλα Ευρώπης στο πόλο γυναικών, οι ομάδες από τις τελικές φάσεις, μειώθηκαν από 8 σε 6 και έτσι ο Εθνικός προκρίθηκε απευθείας στους τελικούς του Λεν Τρόφι.



Κλείσιμο
Η ομάδα του Πειραιά επιστρέφει σε τελικό Λεν Τρόφι για πρώτη φορά μετά από το 2010 και θ' αντιμετωπίσει σε 2 αγώνες την Ντουναϊσβάρος από την Ουγγαρία. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί στις 26 Μαρτίου στην Βουδαπέστη και ο δεύτερος στις 30 Μαρτίου στον Πειραιά.

Η αποβολή έφερε αλλαγές και στην Euroleague. Συγκεκριμένα την θέση των δυο ρωσικών ομάδων πήραν οι "χαμένες" Πάντοβα και Ουίπεστ (θα έπαιζαν στο Final-4 του Λεν Τρόφι).

Μετά από την κλήρωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (3/3) ο Ολυμπιακός θ' αντιμετωπίσει στον ημιτελικό του Final -4 (1-2/4) την Ουίπεστ (Ουγγαρία) και η Πάντοβα την Σαμπαντέλ. Οι νικήτριες θα παίξουν στον τελικό της 2ας Απριλίου για το πρωτάθλημα Ευρώπης.

Θυμίζουμε ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής Ευρώπης του 2021 και θέλει το back to back. Η έδρα του Final-4 δεν ανακοινώθηκε. Το 2021 διεξήχθη στην Ουγγαρία. 


Ειδήσεις σήμερα:

«Η ουκρανική αντίσταση κρατά τη ρωσική στρατιωτική οχηματοπομπή 30 χλμ έξω από το Κίεβο», λένε οι Βρετανοί

Καιρός: Επιδείνωση το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας - Δείτε την σημερινή πρόγνωση

Πάνω από 700 συλλήψεις σε αντιπολεμικές διαδηλώσεις στη Ρωσία - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης