Μαρσέλο: Η πρώτη προπόνηση με τον Ολυμπιακό και το σχόλιό του
Ο Βραζιλιάνος μπακ προπονήθηκε την Τρίτη στο κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και μοιράστηκε την... πρώτη με τους φαν στο Instagram
Λίγες ώρες μετά από την φανταστική παρουσίαση του στο "Γ. Καραίσκάκης" ο Μαρσέλο φόρεσε το προπονητικό σετ του Ολυμπιακού και προπονήθηκε στο Ρέντη.
Ο 34χρονος αριστερός μπακ που κέρδισε τα πάντα σε 15 χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης έκανε την πρώτη του στο Ρέντη και όλοι περιμένουν να μάθουν πότε θα μπει σε αποστολή της ομάδας του Πειραιά.
Μετά από την προπόνηση ο Μαρσέλο ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram και έγραψε: «Πρώτη προπόνηση με την ομάδα. Αισθάνομαι ωραία».
Ο Μαρσέλο δεν σταμάτησε να κάνει ατομικές προπονήσεις από την ώρα που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και σύντομα θα γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμος για να παίξει με την φανέλα του Ολυμπιακού.