Ο Υπουργός Αθλητισμού Γιάννης Οικονόμου στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ
Συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά ο κ. Οικονόμου βρέθηκε για πρώτη φορά με τη νέα του ιδιότητα στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών όπου συναντήθηκε και με τους Τεντόγλου, Καραλή, Πομάσκι
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Οικονόμου, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 20 Ιουλίου το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας «Σπύρος Λούης» (Ο.Α.Κ.Α). Συναντήθηκε με τη Διοίκηση, συζήτησε με τα μέλη του Δ.Σ και ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις.
O Αναπληρωτής Υπουργός, συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργο Μαυρωτά, ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο του Δ.Σ, κ. Νεκτάριο Βιδάκη, και τον Συντονιστή Γενικό Διευθυντή, κ. Κωνσταντίνο Χαλιορή, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και εκείνα που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν.
Επίσης, ξεναγήθηκε στο Κεντρικό Ολυμπιακό Στάδιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Υγρού Στίβου, το Κλειστό Γήπεδο «Νίκος Γκάλης», το Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, το Ολυμπιακό Κέντρο Αντισφαίρισης Αθηνών και τα βοηθητικά προπονητήρια, όπου συνάντησε τους αθλητές μας Μίλτο Τεντόγλου, Εμμανουήλ Καραλή και τον προπονητή Γιώργο Πομάσκι.
«Στο Ο.Α.Κ.Α βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης των εγκαταστάσεων, όπου φιλοξενούνται μεγάλες διοργανώσεις και μια σειρά από δράσεις εμβληματικού περιεχομένου. Στο χώρο αυτό προπονούνται αθλητές και αθλήτριές μας, πρωταθλητές και πρωταθλήτριες», ανέφερε στη δήλωση του ο κ. Οικονόμου και συμπλήρωσε:
«Γνωρίζω ότι έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε και προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε επιταχύνοντας, ώστε οι Έλληνες αθλητές και οι Ελληνίδες αθλήτριες να έχουν τις βέλτιστες συνθήκες και τα εφόδια για τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, ιδιαίτερα από τη στιγμή που βρισκόμαστε σε χρονιά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024».
Με κάθε συλλογή, με κάθε κομμάτι, με κάθε πρωτοβουλία, η H&M αλλάζει το παρόν και το μέλλον της μόδας, σταθερά, αποφασιστικά και εμπνευσμένα, εδώ και 78 χρόνια.
Με τη νέα της πρωτοβουλία, η Κωτσόβολος εξασφαλίζει για δύο ώρες ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον αγορών, ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού καθώς και με προβλήματα αισθητηριακής επεξεργασίας.
Με ανάμεικτες αντιδράσεις έγιναν δεκτά τα δύο νέα σχέδια δράσης της Κομισιόν για τη μείωση του ενεργειακού κόστους και την ανταγωνιστικότητα της βιομηχανίας.