Μπάτσκα Τόπολα - Ολυμπιακός: Στο γήπεδο ο Ντέταρι, γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο
Η παλιά δόξα των Πειραιωτών ταξίδεψε από την Ουγγαρία για να δει το παιχνίδι του Europa League
Μια μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού είναι στις εξέδρες της TSC Arena για το παιχνίδι της Μπάτσκα Τόπολα με τους Πειραιώτες για το Europa League.
Πρόκειται για τον Λάγιος Ντέταρι, ο οποίος ταξίδεψε από την Ουγγαρία στην πόλη της Σερβίας, που είναι κοντά, για να παρακολουθήσει την παλιά του ομάδα.
Η άφιξη του Λάγιος Ντέταρι αναγγέλθηκε από τα μεγάφωνα και οι 300 και πλέον οπαδοί του Ολυμπιακού τον αποθέωσαν.
Ο Λάγιος Ντέταρι έπαιξε στον Ολυμπιακό από το 1988 έως το 1990 και είναι από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία της ομάδας. Δεν πρόσφερε όσα περίμενε ο κόσμος αλλά αγαπήθηκε όσο λίγοι και έγινε σύνθημα στα χείλη των φαν του Ολυμπιακού.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.