Ολυμπιακός - Conference League: Επτά γκολ - «σταθμοί» για την πορεία του ως το μεγάλο ματς με τη Φιορεντίνα - Βίντεο

Ολυμπιακός - Conference League: Επτά γκολ - «σταθμοί» για την πορεία του ως το μεγάλο ματς με τη Φιορεντίνα - Βίντεο

Επτά τέρματα που έκαναν τη διαφορά σε αυτή την... ξέφρενη και τρομερή πορεία του Ολυμπιακού έως τον τελικό του Conference League στις 29 Μαϊου - Δείτε βίντεο

el-kaabi
Από το 1-1 του Αλεξανδρόπουλου στη Γκενκ έως τα τέρματα του killer Αγιούμπ Ελ Καμπί με την Αστον Βίλα. Μία... μαγική διαδρομή από το καλοκαίρι έως και τον Μάιο όπου ο Ολυμπιακός στις 29 του μήνα θα αντιμετωπίσει τη Φιορεντίνα στον πιο ιστορικό αγώνα του ever. Επτά στιγμές και επτά γκολ σε μία ιστορική και φοβερή πορεία.

Γκενκ - Ολυμπιακός 1-1: Με λένε Σωτήρη και σας δίνω την πρόκριση!

Ήταν 17 Αυγούστου του 2023. Ο Ολυμπιακός αντιμετώπιζε τη Γκενκ σε ένα μάλλον... οριακό ζευγάρι και ένα εμπόδιο που μόνο εύκολο δεν έμοιαζε εκείνη τη στιγμή. Και όμως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος έστειλε τον σύλλογο στα play off του θεσμού του Europa με γκολάρα στο 96'.

Και μπορεί ο Αλεξανδρόπουλος να μην ήταν στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών μέσα στη χρονιά όμως αυτό το γκολ ήταν από τα πλέον σημαντικά. Και το έβαλε προερχόμενος από τον πάγκο (καθώς μπήκε ως αλλαγή).

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cuv3dd4s6xfd)
Κλείσιμο


Η «οβίδα» του Φορτούναρου στο 2-1 με τη Γουέστ Χαμ

Ο Κώστας Φορτούνης υπήρξε ένας εκ των πλέον επιδραστικών παικτών στον Ολυμπιακό ως προς τη φετινή σεζόν. Δεν θα μπορούσε να λείψει λοιπόν από αυτή τη λίστα. Ήταν 26 Οκτωβρίου λοιπόν και στο 2-1 με τη Γουέστ Χαμ.

Στο 33ο λεπτό ήταν που... μίλησε η ποιότητα του Φορτούνη για το 1-0. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός πήρε τη μπάλα, κοίταξε για συμπαίκτη του και εν τέλει πέρασε μέσα από 4 αντιπάλους για να κάνει το 1-0 με πολύ ωραίο τελείωμα. Ένα τρομερό γκολ. Ένα γκολ - ποίημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwilv96ete69)


Ποντένσε και Ελ Καμπί έκαναν άνω κάτω τη Μακάμπι στην ιστορική ρεβάνς

Εδώ έχουμε να κάνουμε με το πιο ιστορικό ματς. Όποιο γκολ και να βάζαμε θα άξιζε (και φυσικά ακόμα και το 1-5 του Γιόβετιτς ή το 1-6 του Ελ Αραμπί). Σε αυτό το ιστορικό 1-6 της 15ης Μαρτίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Μπάτσκα Τόπολα ξεχωρίζουμε 2 γκολ.

Το πρώτο ήταν στο 11ο λεπτό όταν ο Ποντένσε θα έκανε το 0-1 με σουτ στο δοκάρι και στα δίχτυα μετά από κλέψιμο και πάσα του Φορτούνη. Μία εξαιρετική προσπάθεια και ένα σούπερ γκολ. Και βέβαια ήταν και το τέρμα στο 65ο λεπτό. Εκεί όπου ο Ελ Καμπί με ένα φοβερό ψαλιδάκι έπειτα από τη σέντρα του Ορτέγα έκανε το 1-4. Ένα γκολ - αριστούργημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cztuhb2ay10p)


Το γκολ - μαγεία του Τσικίνιο με τη Φενέρ

Ολυμπιακός - Φενέρ στις 11 Απριλίου. Ο Ολυμπιακός βρέθηκε μπροστά με 3-0, οι Τούρκοι μείωσαν σε 3-2 αλλά αυτό το σκορ βοήθησε την ομάδα του Μεντιλίμπαρ να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Σε αυτόν τον αγώνα λίγο πριν το 60' ο Τσικίνιο θα έκανε το 3-0 με ένα μοναδικό τελείωμα σε ένα επίσης κομβικό τέρμα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0hhyymqsmqh)


Όταν ο Ελ Καμπί... καθάρισε την Αστον Βίλα

Ελ Καμπί VS Αστον Βίλα σε δύο παιχνίδια που ο Μαροκινός... χόρεψε την αντίπαλη άμυνα. Στον πρώτο αγώνα στην Αγγλία ήταν στο 29' όταν απλά... χάθηκε η μπάλα στον Ολυμπιακό. Τρομερή συνεργασία στον άξονα και σούπερ σκάψιμο της μπάλας του Ποντένσε στον Ελ Καμπί που χρησιμοποίησε το κεφάλι του για να κοντρολάρει τη μπάλα και μετά από κοντά έκανε το 0-2!!!

Πάμε και στη ρεβάνς. Εκεί θα βάλουμε το 2-0 του Ελ Καμπί μετά από το βολέ του Τζολάκη για τη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d0zf3km1rvch)


Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης