Οπαδοί της Κίνας στέλνουν χρήματα στον τερματοφύλακα της Σιγκαπούρης ως «ευχαριστώ»

Οπαδοί της Κίνας στέλνουν χρήματα στον τερματοφύλακα της Σιγκαπούρης ως «ευχαριστώ»

Ο 40χρονος Χασάν Σάνι έκανε 11 αποκρούσεις εναντίον της Ταϊλάνδης και «βοήθησε» την Κίνα να προκριθεί στην τελική φάση των ασιατικών προκριματικών για το τουρνουά του 2026

Goalkeeper
Ο τερματοφύλακας της Σιγκαπούρης Χασάν Σάνι αποκάλυψε ότι έλαβε χρήματα από Κινέζους φιλάθλους για τις 11 αποκρούσεις που έκανε εναντίον της Ταϊλάνδης σε προκριματικό αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι αποκρούσεις του βοήθησαν την Κίνα να φτάσει στον επόμενο γύρο.

Οι ελπίδες της Κίνας να προκριθεί στην τελική φάση των ασιατικών προκριματικών για το τουρνουά του 2026 ήταν ελάχιστες μετά την ήττα με 1-0 από τη Νότια Κορέα στη Σεούλ την Τρίτη.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, η Ταϊλάνδη έπρεπε να νικήσει τη Σιγκαπούρη με τρία γκολ στην Μπανγκόκ για να περάσει δεύτερη στον όμιλο Γ’ πάνω από την Κίνα, κάτι που θα είχε ως αποτέλεσμα την αποχώρηση της Κίνας από τη διοργάνωση.

Η Ταϊλάνδη νίκησε με 3-1 την ουραγό Σιγκαπούρη, αλλά η Κίνα προκρίθηκε χάρη στις πολλαπλές επεμβάσεις του 40χρονου Χασάν. Ο Χασάν δήλωσε στο κρατικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο της Σιγκαπούρης CNA ότι κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο μια εικόνα ενός κωδικού QR πληρωμής από τον πάγκο φαγητού που διατηρεί, τον οποίο οι οπαδοί χρησιμοποίησαν στη συνέχεια για να μεταφέρουν χρήματα.

«Το ευχαριστήθηκα για λίγο. Έλεγα, 'α, εντάξει, έρχονται χρήματα. Αλλά αφού το είπα αυτό, σκεφτόμουν, 'πότε θα σταματήσει αυτό; Είναι νόμιμο κάτι τέτοιο;».

Ο Χασάν δεν αποκάλυψε πόσα χρήματα του τους είχαν στείλει οι Κινέζοι φίλαθλοι, αλλά πρόσθεσε: «Νομίζω ότι κάπου πρέπει να σταματήσουμε».

Τον πάγκο της οικογένειάς του ο οποίος βρίσκεται στα ανατολικά προάστια της Σιγκαπούρης, έχουν επισκεφθεί πολλοί Κινέζοι οπαδοί μετά τους ηρωισμούς του εναντίον της Ταϊλάνδης, σε τέτοιο βαθμό που τοπικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ξέμειναν από φαγητό την Πέμπτη.

«Η οικογένειά μου είναι προφανώς λίγο σοκαρισμένη από όλα αυτά τα μηνύματα. Ειδικά οι κόρες μου. Λένε, "γιατί βλέπω το πρόσωπό σου παντού;"» είπε ο Χασάν.

Ειδήσεις σήμερα:

Βασίλης Μπισμπίκης: Παραλίγο να σηκώσω χέρι σε δημοσιογράφο, παρασιτικοί οργανισμοί


Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την ανακοίνωση ότι έχει καρκίνο - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες


Πέθανε αιφνιδίως στα 26 του ο διεθνής Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Ματίγια Σάρκιτς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης