ΠΑΟΚ: Ξεκινά τη διαδρομή για τα αστέρια απόψε κόντρα στην Μπάνια Λούκα για τον β' προκριματικό του Champions League

ΠΑΟΚ: Ξεκινά τη διαδρομή για τα αστέρια απόψε κόντρα στην Μπάνια Λούκα για τον β' προκριματικό του Champions League

Πρώτο επίσημο ματς στη νέα σεζόν τους Πρωταθλητές Ελλάδας

koulierakis
Ο ΠΑΟΚ μπαίνει και επίσημα στο γήπεδο για τη νέα χρονιά καθώς αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις στην Τούμπα με την Ευρώπη και έναν εκ των μεγάλων στόχων του για την επερχόμενη περίοδο.

Η νέα σεζόν για τους Πρωταθλητές Ελλάδας ξεκινά το βράδυ της Τετάρτης (24/7 – 20:30, Novasports) κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Μαζί ξεκινάει και το όνειρο της πρόκρισης του ΠΑΟΚ για πρώτη φορά σε φάση ομίλων (League Stage) του UEFA Champions League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέκου, μιλώντας για τα ευρωπαϊκά ματς τόνισε ανάμεσα στα άλλα πώς «ναι, μπορώ να πω ότι η είσοδος στους ομίλους του Champions League είναι ο μεγάλος στόχος όλων στην ομάδα. Θα ήμουν υποκριτής αν έλεγα το αντίθετο, είναι ένα όνειρο και για μένα, αλλά αρχικά πρέπει να εξασφαλίσουμε την ευρωπαϊκή παρουσία μας στους ευρωπαϊκούς ομίλους, αποκλείοντας τη Μπόρατς και μετά να κοιτάξουμε το επόμενο βήμα. Υπάρχουν ομάδες που κερδίζουν τίτλους και έχουν φτιάξει την κουλτούρα τους και άλλες όμως δεν τα κατάφεραν, έμειναν εκεί, δείτε τι έγινε με τη Νάπολι πέρσι, που δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την προπέρσινη επιτυχία της. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα και να μην σκεφτόμαστε τα πράγματα που θα έρθουν στην συνέχεια».

Το θετικό για τον Δικέφαλο του Βορρά ήταν πώς το ιατρικό δελτίο παρέμεινε κενό. Έτσι ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή για το παιχνίδι με τη Μπόρατς Μπάνια Λούκα είναι οι: Κοτάρσκι, Τσιφτσής, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον και Σαμάτα. Θυμίζουμε πώς σε σχέση με τη ρεβάνς η Μπόρατς Μπάνια Λούκα θα υποδεχθεί τον «Δικέφαλο του Βορρά» στο στάδιο «Banja Luka City Stadium» στις 31 Ιουλίου και ώρα 22:00.

Κλείσιμο
Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Απομόνωση και αμφισβήτηση τρομάζουν τον Κασσελάκη: Σπρώχνει στην έξοδο τη «φρουρά Τσίπρα», αγνοεί τους συμμάχους του

Σκηνικό έντασης στην Κάσο έστησε η Τουρκία - Το παρασκήνιο για τις κινήσεις απεμπλοκής

Μαρινάκης για την επίθεση Κασσελάκη στο ΘΕΜΑ: Δεν θυμάμαι πολιτικό αρχηγό να κάνει print screen σχόλιο και να επιτίθεται σε δημοσιογράφο και Μέσο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης