Το ολυμπιακό ταξίδι του Απόστολου Παπαστάμου στο Παρίσι

Το ολυμπιακό ταξίδι του Απόστολου Παπαστάμου στο Παρίσι

Καλή επιτυχία του ευχήθηκε η Margetis Maritime, πριν το Ολυμπιακό του ταξίδι

margelis
«Καλή επιτυχία Απόστολε, άνοιξε τα φτερά σου και πέταξε προς τα όνειρά σου». Τηνευχή αυτή έδωσε ο Γίώργος Μαργέτης CEO της εταιρείας ναυτιλιακών συμβούλων και εμπειρογνώμων Margetis Maritime, ο νεαρός Δημήτρης Μαργέτης και τα στελέχη της επιχείρησης Νίκος Καφέτσης Αντιναύαρχος εν αποστρατεία του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και COO της εταιρίας και Παναγιώτης Χριστιάς Cyber-Security Director στη συνάντησή τους με τον Απόστολο Παπαστάμο στην τελευταία προπόνηση στο ΟΑΚΑ πριν αναχωρήσει για το ταξίδι στο Παρίσι.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, έχοντας πιάσει το όριο για τη συμμετοχή του στους αγώνες τον Ιούνιο μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης όπου στέφτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης στα 400μ. μικτή ατομική, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην καλύτερη αγωνιστική περίοδο. Με τις αποσκευές του γεμάτες αισιοδοξία και ελπίδα είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη μεγάλη αυτή πρόκληση. Είναι η δεύτερη φορά που μετέχει σε Ολυμπιακούς αγώνες, αλλά η χαρά, η αποστολή, η εμπειρία είναι κάθε φορά μοναδικές.

Σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας η Margetis Maritime ήταν δίπλα του θερμός χορηγός- υποστηρικτής στον απαιτητικό του αγώνα. Στόχος της εταιρείας είναι να στηρίζει τις προσπάθειες που έχουν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και προάγουν τις αξίες του “Ευ Αγωνίζεσθαι”, της ατομικής δέσμευσης και προσπάθειας, του σεβασμού, της αυτοβελτίωσης για ένα καλύτερο βιώσιμο αύριο. Και καθώς το υγρό στοιχείο είναι ο χώρος στον οποίο εδώ και σχεδόν 20χρόνια, η εταιρία δραστηριοποιείται επιχειρηματικά συνεισφέροντας στην ανάπτυξη της ναυτιλιακής κοινότητας, δεν θα μπορούσε παρά η κολυμβητική ομάδα να αποτελεί πυλώνα στήριξης. ‘Οπως έχει αναφέρει και ο Απόστολος σε πρόσφατη δήλωσή του «Νιώθω ευγνώμων που είμαστε συνοδοιπόροι στο Ολυμπιακό ταξίδι, τώρα βάζουμε πλώρη για νέες επιτυχίες στο Παρίσι!»

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακοί αλά γαλλικά, με 7,5 δισ. κόστος, δάδες Louis Vuitton και τελετή έναρξης χωρίς πρόβα

Η Βάνα Μπάρμπα απαντά στην καταγγελία ότι διέσπειρε τον κορωνοϊό σε νοσοκομείο

Η Έλενα Ακρίτα στοχοποιεί την Κατερίνα Παναγοπούλου γιατί φορά ρούχα Zeus & Dione!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης