Ακόμη σκοράρουν στο Καραϊσκάκη - Φιλική ήττα 3-4 του Ολυμπιακού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Δείτε τα γκολ

Ακόμη σκοράρουν στο Καραϊσκάκη - Φιλική ήττα 3-4 του Ολυμπιακού από τη Νότιγχαμ Φόρεστ - Δείτε τα γκολ

Δύο γκολ ο Ζέλσον Μαρτίνς και ένα ο Βέλντε για τον Ολυμπιακό

6288575
Στο πρώτο του φιλικό τεστ στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-3 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Πέμπτης. Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-1 αλλά μείωσαν σε 4-3 με τον Ζέλσον Μαρτίνς να σκοράρει δις. 

Πριν από την έναρξη της φιλικής αναμέτρησης οι φίλοι των Πειραιωτών είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε ο Ολυμπιακός  τη σεζόν 2023-2024, αυτό του UEFA Europa Conference League κι εκείνο του UEFA Youth League!


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3asqicfdpfd)



6288205
Κλείσιμο


Πώς ξεκίνησε ο Ολυμπιακός απέναντι στη Φόρεστ
Η 11άδα του Ολυμπιακού για το σπουδαίο φιλικό με τη Φόρεστ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, εκεί όπου βρέθηκαν και τα 2 ευρωπαϊκά τρόπαια είχε νέα πρόσωπα καθώς σε αυτήν ήταν και ο Στάμενιτς και ο Εσε. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Τζολάκης, στην άμυνα οι Ρέτσος και Πιρόλα στο κέντρο αυτής και στα 2 άκρα οι Κοστίνια και Αποστολόπουλος, ο άξονας ήταν με Στάμενιτς, Εσε και Τσικίνιο και μπροστά βρέθηκαν οι Ζέλσον, Μασούρας και Κωστούλας.

Πρώτη φάση ο Ζέλσον, η Φόρεστ πήρε το προβάδισμα με 1-0 αλλά ο Πορτογάλος μετά... χόρεψε την άμυνα για το 1-1

Οι παίκτες του Ολυμπιακού μπήκαν στο γήπεδο επιδιώκοντας να βγάλουν γρήγορα φάσεις. Απείλησαν πρώτη φορά χάρις στον Ζέλσον και την κεφαλιά του που έφυγε πάνω από τα δοκάρια στο 11ο λεπτό. Η Φόρεστ στη συνέχεια βρήκε γκολ έπειτα από στατική φάση. Ο Γέιτς πήδηξε για κεφαλιά, ο Στάμενιτς πήγε να τον κόψει αλλά η μπάλα φάνηκε αρχικά να βρήκε πάνω στον Νεοζηλανδό και από εκεί στα δίχτυα του Τζολάκη. Τελικώς το γκολ χρεώθηκε στον Γέιτς.

Η Φόρεστ όμως δεν υπολόγιζε το σόλο του Ζέλσον. Ο Πορτογάλος πήρε τη μπάλα, την πέρασε πάνω από τον αντίπαλό του και με εξαιρετικό τρόπο σκόραρε για το 1-1. Ένα 1-1 που ήρθε στο 24' σε ένα πρώτο μέρος χωρίς πολλές φάσεις. Στο 34' ο Μασούρας βρέθηκε σε θέση βολής, πήγε να... κρεμάσει τον αντίπαλο πορτιέρε αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω. Γενικότερα στο πρώτο 45λεπτο οι 2 αντίπαλοι προσπάθησαν να παίξουν γρήγορα και κάθετα αλλά οι φάσεις δεν ήταν πολλές.


Στα λεπτά που απέμεναν η Φόρεσε έβαλε και 2ο γκολ μετά από στατική φάση. Έπειτα από φάουλ ο Τζολάκης βγήκε λανθασμένα και με το ένα χέρι για να φτάσει η μπάλα στον Γουντ. Ο Γουντ σκόραρε στο 43' μετά από ένα γυριστό του σουτ και οι 2 ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 2-1 υπέρ της Φόρεστ.

Η Φόρεστ... πλήγωσε τον Ολυμπιακό και σε 3η στατική φάση και στη συνέχεια είχε το 1-4
Στην επανάληψη το σκορ πήρε έκταση για τη Φόρεστ. Η αγγλική ομάδα έκανε το 1-3 στο 2ο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 61' ξανά από στατική μπάλα. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε αρχικά στο δοκάρι και στο τέλος της στο κεφάλι του Γέιτς που την έστειλε στα δίχτυα σε μία στιγμή που δεν λειτούργησε σωστά ούτε ο Τζολάκης ούτε και η άμυνά του.

Στο 68ο λεπτό ο Ελάνγκα πέρασε από 4 παίκτες των Πειραιωτών και με ωραία ατομική ενέργεια έκανε το 1-4. Το σκορ ήταν βαρύ σε αυτό το σημείο για τον Ολυμπιακό.

Φοβερή επίθεση ο Ολυμπιακός και 2-4 ο Ζέλσον που και ήταν και ο βασικός διακριθέντας, το 3-4 ο φοβερός Βέλντε
Στο 78ο λεπτό ο Ζέλσον μετά από μία πραγματικά εξαιρετική επίθεση των Πειραιωτών σκόραρε εκ νέου. Αρχικά ο πορτιέρε της Φόρεστ του έβγαλε την προσπάθεια όμως ο Πορτογάλος έγινε ξανά κάτοχος της μπάλας και σκόραρε από κοντά για το 2-4. Στο 90ό λεπτό ήταν η σειρά του Βέλντε για ένα σόλο. Πέρασε τρομερά τον Ελάνγκα από πλάγια θέση και με εξαιρετικό τελείωμα 'έγραψε' το 3-4. Στις καθυστερήσεις ο Γιάρεμτσουκ έπιασε την κεφαλιά από κοντά αλλά η μπάλα έφυγε έξω.


Γενικά ήταν ένα φιλικό που ο Ολυμπιακός δεν αντέδρασε καθόλου καλά στις στατικές φάσεις της Φόρεστ, δεχόμενος 3 γκολ, όπου ο Στάμενιτς φάνηκε να θέλει ακόμα χρόνο και που ο βασικός διακριθέντας και κατά διαστήματα πολύ καλός ήταν ο Ζέλσον. Όσο για το επιθετικό σκέλος είχε σε κάποια σημεία του αγώνα αντιδράσεις. Ουσιαστικά προς το τέλος φιλικού έφτιαξε την εικόνα του. Ο Ολυμπιακός θα έχει και το φιλικό με τον Αρη Λεμεσού στην Κύπρο στις 10 Αυγούστου.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ρέτσος, Πιρόλα, Κοστίνια (70' Ροντινέι), Αποστολόπουλος (70' Ορτέγα), Στάμενιτς (62' Μπακούλας), Εσε, Τσικίνιο, Ζέλσον, Μασούρας (70' Βέλντε) και Κωστούλας (70' Γιάρεμτσουκ).

Νότιγχαμ Φόρεστ:  Σελς, Αϊνα (83΄ Μιλένκοβιτς), Μουρίγιο (83΄ Τόφολο), Μπολί (75΄ Ομομπαμιντέλε), Γουίλιαμς (83΄ Μορέιρα), Σανγκαρέ (57΄ Χάντσον-Οντόι), Άντερσον (72΄ Ζότα), Γκιμπς-Γουάιτ (57΄ Ελάνγκ), Ντομίνγκες (57΄ Ντανίλο), Γέιτς, Γουντ (72΄ Αβονίγι)
 
ΠΗΓΗ: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέιλορ Σουίφτ: Με μαχαίρια και αυτοσχέδια εκρηκτικά θα γινόταν το χτύπημα στη συναυλία στη Βιέννη

Ρωσία: Στα 10 χλμ. έχουν διεισδύσει οι Ουκρανοί στο Κουρσκ, «νόμιμη» η εισβολή, λέει η Κομισιόν

Κίσινγκερ: «Επέμβαση Βρετανών; Μα είναι ηλίθιοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης