ΠΑΟΚ: O Ζιγκό απάντησε αρνητικά στην πρότασή του, σύμφωνα με την «L’ Equipe»

ΠΑΟΚ: O Ζιγκό απάντησε αρνητικά στην πρότασή του, σύμφωνα με την «L’ Equipe»

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ αρνήθηκε τελικά την πρόταση της ομάδας από την Θεσσαλονίκη

gigot_2
Δεν είναι και τόσο καλά τα νέα που έρχονται από τη Γαλλία για τον ΠΑΟΚ και την υπόθεση του Σαμουέλ Ζιγκό, στο πρόσωπο του οποίου οι Πρωταθλητές Ελλάδας βλέπουν τον αντικαταστάτη του Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της «L’ Equipe», Ματιέ Γκρεγκόρ, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός της Μαρσέιγ αρνήθηκε τελικά την πρόταση του ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα που στη Ρωσία όλα δείχνουν ότι ο Βάνια Ντρκούσιτς θα υπογράψει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Πάντως, λέγεται πως, στη Μικράς Ασίας περιμένουν την οριστική απάντηση του Σάμουελ Ζιγκό στην πρόταση που έχουν καταθέσει προ λίγων ημερών για μια εξα αρχής πάρα πολύ δύσκολη μεταγραφική περίπτωση για τους «ασπρόμαυρους».

Το σίγουρο είναι πως το «κεφάλαιο Ζιγκό», με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πρέπει να κλείσει άμεσα για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Ο χρόνος κυλάει εις βάρος τους και αρχίζει να είναι έντονο το πρόβλημα στη θέση των κεντρικών αμυντικών, εκεί όπου έχουν μείνει ο δεξιοπόδαρος Τόμας Κεντζιόρα και τρεις αριστεροπόδαροι (Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ) εκ των οποίων ο ένας (Κουλιεράκης) φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.


Ειδήσεις σήμερα:

Βίντεο, φωτογραφίες: Τα 30χλμ. φτάνει το μέτωπο της φωτιάς που καίει το Πεντελικό όρος - Επιχειρούν 560 πυροσβέστες

Η συγκλονιστική φωτογραφία του εξαντλημένου πυροσβέστη από τη φωτιά στη βορειοανατολική Αττική

Ενθουσιασμένοι οι Έλληνες με την τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων - Ευχαριστούμε που μας τιμήσατε, γράφουν στο Twitter
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης