Ο Κριστιάνο φέρεται να είπε «είμαι ο καλύτερος» και μετά έστειλε απευθείας εκτέλεση φάουλ στα... πουλιά - Δείτε βίντεο

Ο Κριστιάνο φέρεται να είπε «είμαι ο καλύτερος» και μετά έστειλε απευθείας εκτέλεση φάουλ στα... πουλιά - Δείτε βίντεο

Ο Πορτογάλος έχει να σκοράρει από εκτέλεση φάουλ από ένα ματς το 2023 κόντρα στο Λίχτενσταϊν - «Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς με τα χρόνια γίνεται χειρότερος στις εκτελέσεις φάουλ;», απορούν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

ronaldofre
Δεν του πάνε τα φάουλ τα τελευταία χρόνια κι αυτό είναι πασιφανές.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ψάχνει ακόμη κάθε πιθανό τρόπο για να αυξήσει το τρομακτικό νούμερο συνολικών τερμάτων στην καριέρα του (896) ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως τα απευθείας φάουλ δεν είναι ένας από αυτούς.

Έχοντας να σκοράρει με αυτόν τον τρόπο από πέρυσι σε ένα ματς κόντρα στο Λίχτενσταϊν, ο παίκτης της Αλ Νασρ δοκιμάζει συχνά-πυκνά να θυμίσει κάτι από τον παλιό, πολύ καλό εαυτό του, αλλά αποτυγχάνει.

Μπορεί να μετράει 63 επιτυχημένες απευθείας εκτελέσεις, μόλις δύο πίσω από τον αιώνιο αντίπαλό του, Λιονέλ Μέσι (αλλά πολύ περισσότερες από τον σπεσιαλίστα και άπιαστο του είδους, τον Ζουνίνιο Περναμπουκάνο με 77), ωστόσο με την πάροδο των ετών φαίνεται πως έχει χάσει το know how. Το αυτό αποδεικνύεται και στην τελευταία του χρονικά απόπειρα στη Σαουδική Αραβία.

Κλείσιμο
Το ενδιαφέρον είναι πως, πριν πάρει την τελευταία ανάσα για να ξεκινήσει την προσπάθειά του, φέρεται να λέει στον εαυτό του «eu sou u melhor», δηλαδή «είμαι ο καλύτερος» στα πορτογαλικά.

Δεν δούλεψε η αυθυποβολή. Η συνέχεια ήταν απογοητευτική:



Δεν προκαλεί εντύπωση, βέβαια, η κίνησή του αυτή μιας και είναι γνωστό της πάσει πως δεν... κρατιέται όταν μιλάει για τον εαυτό του. Απόδειξη και το κομμάτι της συνέντευξης κατά την οποία είχε δηλώσει (χωρίς να χρειαστεί να διαβάσουμε τα χείλη του) πως... είναι ο καλύτερος.

EU SOU O MELHOR! | Reflexão do Cristiano Ronaldo | #Shorts
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης