Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σκόραρε με τον Ηρακλή και έγραψε ιστορία

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος: Σκόραρε με τον Ηρακλή και έγραψε ιστορία

Ο 37χρονος έσπασε δύο μοναδικά ρεκόρ επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυδιάστατους Έλληνες ποδοσφαιριστές 

5169051
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει να γράφει ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στα 37 του χρόνια, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ηρακλή στη νίκη με 5-0 επί του Ερμή Αμυνταίου για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με αυτή του την εμφάνιση, δεν πέτυχε μόνο ένα σημαντικό ορόσημο, αλλά έσπασε και δύο μοναδικά ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας τη θέση του ως ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυδιάστατους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Ο πρώτος με γκολ στους έξι «μεγάλους» Αθήνας και Θεσσαλονίκης

Ο Χριστοδουλόπουλος, που αντικατέστησε τον Μωυσίδη στο 63ο λεπτό του αγώνα, έκανε αισθητή την παρουσία του στις καθυστερήσεις, όταν πέτυχε το πέμπτο γκολ της ομάδας του με μια εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ. Με αυτό το γκολ, έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που έχει αγωνιστεί και σκοράρει με έξι διαφορετικές μεγάλες ελληνικές ομάδες, ένα κατόρθωμα που τον κατατάσσει στην κορυφή των στατιστικών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χριστοδουλόπουλος έχει αφήσει το στίγμα του με γκολ και στις έξι ομάδες που έχει εκπροσωπήσει, γεγονός που υπογραμμίζει την αδιαμφισβήτητη αξία και διάρκεια της καριέρας του.

Η σταθερή του παρουσία σε κορυφαίο επίπεδο

Κλείσιμο
Η πορεία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στις ελληνικές ομάδες είναι εξίσου εντυπωσιακή. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο Λάζαρος σημείωσε 10 γκολ σε 63 εμφανίσεις, με τον Παναθηναϊκό κατέγραψε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές, ενώ με την ΑΕΚ πέτυχε 24 γκολ σε 83 παιχνίδια. Στον Ολυμπιακό πρόσθεσε άλλα 10 τέρματα σε 34 αγώνες, ενώ στον Άρη, αν και είχε πιο περιορισμένο ρόλο, κατάφερε να σκοράρει μία φορά στις 22 συμμετοχές του.

Παρά το γεγονός ότι είχε μείνει εκτός δράσης από τον Ιανουάριο του 2024, όταν αγωνίστηκε στο 2-2 του Άρη με τη Νίκη Βόλου για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ο Χριστοδουλόπουλος απέδειξε για άλλη μια φορά την αγωνιστική του αξία και την ικανότητά του να κάνει τη διαφορά στα μεγάλα παιχνίδια.

Πηγή: www.monobala.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της μομφής - Τουλάχιστον 15 υποστηρικτές του Κασσελάκη πείστηκαν από τον Πολάκη να τον καταψηφίσουν

Κακοκαιρία: Έντονες βροχές και χαλαζοπτώσεις από Δευτέρα με την κακοκαιρία «Αtena» - Ποιες περιοχές θα χτυπήσει

Καραλής: Νέα πτήση στα 5.88μ. και πρωτιά στο Ζάγκρεμπ, δοκίμασε στα 6.01μ - Βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης