Σάουθγκεϊτ: Μπορεί να είναι εκτός ποδοσφαίρου η επόμενη δουλειά μου

Σάουθγκεϊτ: Μπορεί να είναι εκτός ποδοσφαίρου η επόμενη δουλειά μου

O έμπειρος τεχνικός που οδήγησε την Εθνική Αγγλίας σε 2 σερί τελικούς Euro θέλει να «φορτίσει» τις μπαταρίες του για να αποφασίσει για το μέλλον του

28995358__1_
Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, δήλωσε στο Sky News ότι δεν βιάζεται να βρει την επόμενη δουλειά του, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο αυτή να είναι κι εκτός... γηπέδων ή εκτός ποδοσφαίρου γενικότερα.

Ο 54χρονος τεχνικός παραιτήθηκε τον Ιούλιο μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Αγγλίας σε τελικό EURO, τερματίζοντας μια οκταετή περίοδο με τα «τρία λιοντάρια».

Η Αγγλία εξακολουθεί να ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Σάουθγκεϊτ, αν και ο προσωρινός προπονητής Λι Κάρσλεϊ έχει εντυπωσιάσει με τις νίκες 2-0 στα δύο πρώτα παιχνίδια του εναντίον της Ιρλανδίας και της Φινλανδίας.


Κλείσιμο

Ο Σάουθγκεϊτ έχει συνδεθεί με μια ενδεχόμενη μετακόμιση στο «Ολντ Τράφορντ» ως πιθανός διάδοχος του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, καθώς και με ρόλο τεχνικού παρατηρητή στην UEFA.

«Έχω πολλές προοπτικές μπροστά μου, είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος σχετικά με το τι έρχεται. Η επόμενη δουλειά μου πιθανό να μην είναι στο ποδόσφαιρο. Θα πάρω τον χρόνο μου, θα ανανεωθώ, θα φορτίσω τις μπαταρίες μου και θα συνεχίσω από εκεί.

Νομίζω ότι όλος ο κόσμος είχε καταλάβει ότι χρειαζόμουν να ξαναβρώ τη χαμένη μου ενέργεια», ανέφερε ο Σάουθγκεϊτ τονίζοντας πως αυτή, ήταν η σωστή στιγμή για να έρθει η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Νομίζω ότι ήταν η σωστή στιγμή για μια αλλαγή. Δεν μετανιώνω για κάτι. Πήραμε αποφάσεις με βάσει τις πληροφορίες που είχαμε στα χέρια μας και προσπαθήσαμε να φτιάξουμε μια ομάδα που νικά. Δεν έχει νόημα να μιλάω εγώ τώρα για την εθνική ομάδα.

Αφήνω τους άλλους να αναλάβουν δράση και να οδηγήσουν την ομάδα στις επόμενες προκλήσεις. Δεν έχει νόημα να εμπλέκομαι σε αυτό. Έδωσα στη δουλειά ό,τι είχα. Αυξήσαμε τις προσδοκίες και αυτό ήταν σημαντικό. Χρειαζόμασταν να βάλουμε ξανά το αγγλικό ποδόσφαιρο στον χάρτη», σχολίασε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ 

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στον Πλατανιά Χανίων κοντά σε ξενοδοχεία και σπίτια - Εστάλη μήνυμα εκκένωσης

Ντόναλντ Τραμπ - Κάμαλα Χάρις: Η ψυχρή χειραψία στην εκδήλωση μνήμης για την 11η Σεπτεμβρίου - Ανάμεσά τους ο Μπάιντεν, δείτε βίντεο

Έλον Μασκ: Η χυδαία πρόταση στη Σουίφτ μετά την στήριξή της στη Χάρις - «Θα σου χαρίσω ένα παιδί»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης