Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος, είπε ο Πουρσαϊτίδης - Το ματς το χάσαμε εμείς οι ίδιοι, δήλωσε ο Γκαρσία

Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος, είπε ο Πουρσαϊτίδης - Το ματς το χάσαμε εμείς οι ίδιοι, δήλωσε ο Γκαρσία

Ο Βόλος έκανε την ολική ανατροπή και επικράτησε με 2-1 επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι- Όσα είπαν οι δύο προπονητές μετά την λήξη του αγώνα

6330648
Ο τεχνικός του Βόλου, Σάββας Πουρσαϊτίδης στάθηκε στην τύχη που είχε η ομάδα του κόντρα στον Ατρόμητο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Θεός ήταν Βόλος

«Ήταν πολύ σημαντικό που φύγαμε με τρεις πόντους από το Περιστέρi, μία πολύ δύσκολη έδρα, με μία πολύ καλή ομάδα. Πήραμε ένα πολύ σημαντικό διπλό, που θα μας βοηθήσει. Σήμερα ο Θεός ήταν Βόλος. Ο αντίπαλος έμεινε με δέκα, αυτό μας βοήθησε και ανατρέψαμε το αποτέλεσμα.

Είμαι όμως προβληματισμένος, μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη απόδοση, κάναμε πολλές λάθος πάσες. Κρατάω την αγωνιστικότητα των παικτών μου, τρέξαμε πολύ, αλλά και το τρίποντο.

Έχουμε πολλή δουλειά, αλλά στο ποδόσφαιρο η ουσία είναι οι τρεις πόντοι. Είμαι 10 μέρες στην ομάδα, ακόμα μαθαίνω τα ονόματα των παικτών μου και τα χαρακτηριστικά τους. Στα δύο ματς πήραμε τέσσερις πόντους και αυτό είναι θετικό για την ομάδα σε σχέση με πριν, που είχε δύσκολο πρόγραμμα. Η νίκη θα μας δώσει ευχάριστες μέρες να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε» είπε ο Πουσραϊτίδης. 

Κλείσιμο
Από την άλλη, ο προπονητής του Ατρομήτου, Πάμπλο Γκαρσίαστάθηκε στα λάθη των παικτών του που στοίχισαν την νίκη, παρ'όλο που προηγήθηκαν στο πρώτο μισό του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα έιπε: 

«Ελέγχαμε το παιχνίδι, κάναμε λάθη και το χάσαμε εμείς οι ίδιοι. Κυριαρχούσαμε, ο αντίπαλος πήρε κίτρινες, εμείς πήραμε κόκκινη, αλλά παίξαμε καλά με δέκα, αλλάξαμε τους παίκτες μας. Ανταποκριθήκαμε αλλά κάναμε λάθη, τα οποία πληρώσαμε. Θα δουλέψουμε με τους παίκτες, θα τους μιλήσουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε.

Κοιτάμε μπροστά, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, θα συνεχίσουμε στο ίδιο μονοπάτι, θέλουμε να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Είμαι χαρούμενος με την ομάδα, οι παίκτες καταλαβαίνουν τι θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ο κόσμος είναι μαζί μας, να μην κάνουμε τα ίδια λάθη».

Ειδήσεις σήμερα:

«Αντίο μαέστρο» - Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά τον Μίμη Πλέσσα

Δείτε βίντεο: Ο εντοπισμός του νεκρού που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Αιτωλοακαρνανία

Πάτρα: Εξάρθρωθηκε εγκληματική ομάδα που είχε διαπράξει 93 κλοπές - Συνελήφθησαν 9 άτομα, οι 5 ανήλικοι


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης