Γιαννούλης στην επιστροφή της Εθνικής: «Ημέρα θλίψης, χαρήκαμε αλλά μόνο για λίγα λεπτά, μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ και πέσαμε»

Γιαννούλης στην επιστροφή της Εθνικής: «Ημέρα θλίψης, χαρήκαμε αλλά μόνο για λίγα λεπτά, μετά φέραμε στο μυαλό μας τον Τζορτζ και πέσαμε»

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, μιλώντας κατά την επιστροφή της ομάδας, τόνισε τη σημασία της νίκης, αλλά και την ψυχολογική δυσκολία που βιώνουν οι παίκτες

6337268__1_

Η Εθνική Ελλάδος επέστρεψε από το Λονδίνο με μια τεράστια νίκη επί της Αγγλίας (2-1), ωστόσο η χαρά των διεθνών επισκιάστηκε από τη θλίψη για τον θάνατο του συμπαίκτη τους, Τζορτζ Μπάλντοκ. Η ατμόσφαιρα πριν και μετά το ματς ήταν φορτισμένη, καθώς οι διεθνείς παίκτες προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια του 31χρονου άσου.




Κλείσιμο
Ο Δημήτρης Γιαννούλης, μιλώντας κατά την επιστροφή της ομάδας, τόνισε τη σημασία της νίκης, αλλά και την ψυχολογική δυσκολία που βιώνουν οι παίκτες. «Ήταν μια μέρα θλίψης πριν το ματς και παραμένει έτσι ακόμα και τώρα. Χαρήκαμε για λίγα λεπτά τη νίκη, αλλά ο θάνατος του Τζορτζ μας επανέφερε στη θλίψη», ανέφερε χαρακτηριστικά.





Ο Γιαννούλης επεσήμανε ότι η ομάδα πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση, τονίζοντας πως η επόμενη αναμέτρηση με την Ιρλανδία είναι κρίσιμη για τη συνέχιση των θετικών αποτελεσμάτων.

«Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα, όχι μόνο μεγάλη νίκη, μεγάλη εμφάνιση αλλά όλα αυτά επισκιάστηκαν από τον θάνατο του Τζορτζ. Ούτε σήμερα έχουμε καταφέρει να το κατανοήσουμε.

Ήταν κάτι πολύ δύσκολο ακόμη και τώρα δεν έχουμε ηρεμήσει. Μιλήσαμε μεταξύ μας, νομίζω ότι αυτό δούλεψε, αλλά όταν έληξε το παιχνίδι πολλοί από εμάς λυγίσαμε, κρατούσαμε μέσα μας πολλά συναισθήματα αυτές τις δύο μέρες.

Πρέπει να κερδίσουμε την Ιρλανδία για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα για την πρώτη θέση».


Ειδήσεις σήμερα:

Δείτε βίντεο: Η στιγμή της σύλληψης του Αλβανού με το όπλο και τα εκρηκτικά στη Σωκράτους

Βαγγέλης Παυλίδης: Ποιος είναι ο ήρωας του Γουέμπλεϊ - Το ξεκίνημα στη Θεσσαλονίκη, η θητεία σε Ολλανδία, Γερμανία και η απογείωση στη Μπενφίκα


Είναι πολλά τα λεφτά του «Joker» - Το κόστος της ταινίας και οι... τρελές αμοιβές του Χοακίν Φίνιξ και της Lady Gaga

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης