Κύπελλο ποδοσφαίρου: Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε την αναβολή των δύο εκ των τεσσάρων ματς στο λεκανοπέδιο, στις 30 Οκτωβρίου

Κύπελλο ποδοσφαίρου: Η ΕΛ.ΑΣ ζήτησε την αναβολή των δύο εκ των τεσσάρων ματς στο λεκανοπέδιο, στις 30 Οκτωβρίου

Η αστυνομία έχει ζητήσει να αναβληθούν τα δυο από τα τέσσερα παιχνίδια Κυπέλλου της 30ής Οκτωβρίου στην Αττική και όλα δείχνουν ότι μετά το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός θα αναβληθεί και το Athens Kallithea-Ολυμπιακός

6100170

Για τις 30 Οκτωβρίου έχουν προγραμματιστεί πέντε παιχνίδια για το Κύπελλο Ελλάδας μεταξύ των οποίων είναι του Αιγάλεω με τον ΠΑΟΚ, του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό, της ΑΕΚ με τον Αρη και της Athens Kallithea με τον Ολυμπιακό. Αυτοί οι 4 αγώνες σε συνδυασμό πώς στην ίδια ημέρα στην Αθήνα υπάρχει και το Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν για την Euroleague δεν βοηθάει στον προγραμματισμό της ελληνικής Αστυνομίας.

Η ΕΛ.ΑΣ. από τη μεριά της έχει ενημερώσει την πλευρά της ΕΠΟ ότι θα πρέπει να υπάρξουν τουλάχιστον 2 αναβολές από τα ματς των μεγάλων και μένει να φανεί το τι θα αποφασιστεί. Ως το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο εφόσον υπάρχει το σχετικό αίτημα της ομάδας του Αλόνσο για να αναβληθεί ο αγώνας καθώς την ίδια ημέρα θα γίνει η κηδεία του Τζορτζ Μπάλντοκ είναι πιο εύκολο να οδηγηθεί σε αναβολή αυτός ο αγώνας και να μπορέσουν οι συμπαίκτες του και οι άνθρωποι της ομάδας να μεταβούν στην Αγγλία αλλά και για να τιμηθεί η μνήμη του εκείνη την ημέρα.

Τα επικρατέστερα προς αναβολή παιχνίδια σε αυτή τη φάση είναι αυτά των Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού καθώς οι Άρης και ΠΑΟΚ έχουν κλείσει ήδη τα εισιτήρια τους, έχοντας κάνει τον προγραμματισμό τους. Εδώ βέβαια θα πρέπει να υπάρξει και η αγωνιστική υποσημείωση πώς τη συγκεκριμένη εβδομάδα οι Ολυμπιακός και Athens Kallithea θα έχουν αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (2 Νοεμβρίου) με τον Πανσερραϊκό και τον Παναιτωλικό αντίστοιχα.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γολγοθάς ενός σεφ στον Κεραμεικό: Αποκλεισμένο το μαγαζί του εδώ και 20 ημέρες από Φυσικό Αέριο, ΕΥΔΑΠ και ΔΕΔΔΗΕ

Ισχυρές ενδείξεις για μεγάλο κοίτασμα νοτιοδυτικά της Κρήτης - Πιθανόν από την άνοιξη πιάνει δουλειά το γεωτρύπανο

Βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση έξω από το βενζινάδικο - Με 170 χλμ έτρεχε το ΙΧ που σκότωσε την 37χρονη μητέρα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης