ΝΒΑ: Ο «διπλός» Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετός για τους Μπακς, ηττήθηκαν 115-102 από τους Νετς

ΝΒΑ: Ο «διπλός» Αντετοκούνμπο δεν ήταν αρκετός για τους Μπακς, ηττήθηκαν 115-102 από τους Νετς

Οι Μιλγουόκι Μπακς δεν τα κατάφεραν κόντρα στους Νετς, με την ομάδα του Μπρούκλιν να παίρνει την εντός έδρας νίκη

giannis
Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν με ήττα από το Μπρούκλιν καθώς οι Νετς ήταν καλύτεροι και μπόρεσαν να επικρατήσουν με 115-102.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας κάνει για μία ακόμη φορά double double με 22 πόντους και 12 ριμπάουντ ενώ μοίρασε και 7 ασίστ.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d571aovx9a8p)


Κλείσιμο
Στα πρώτα 6 λεπτά του αγώνα οι Μιλγουόκι Μπακς είχαν καταφέρει να αποκτήσουν το προβάδισμα και να προηγούνται με 12-9. Οι Μπρούκλιν Νετς ωστόσο όχι μόνο παρέμειναν σε κοντινή απόσταση, αλλά έκαναν και την ανατροπή, ολοκληρώνοντας την αρχική περίοδο με 27-25.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν το πάνω χέρι και στο δεύτερο δωδεκάλεπτο, στου οποίου τα μισά βρίσκονταν στο +5 (37-32). Το τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε απόσταση 3 πόντων και τον πίνακα του σκορ να δείχνει 48-45.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d571xueh5m09)


Με την επιστροφή των παικτών στο παρκέ, τα «ελάφια» έδειξαν πως μπορούσαν να διεκδικήσουν εκ νέου το παιχνίδι. Στο 6:06 ο Λόπεζ μείωσε σε 65-64 ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με βολές του έκανε την ανατροπή για το 66-65. Οι Νετς έβρισκαν συνεχώς απαντήσεις όμως και η τρίτη περίοδος έληξε 83-78 υπέρ τους.

Με το ματς να μπαίνει πλέον στο τελευταίο δωδεκάλεπτο, η ομάδα από το Μπρούκλιν άρχισε να καθαρίζει το παιχνίδι. Στα 6 λεπτά πριν από το τέλος το σκορ είχε φτάσει στο 101-86, με τους Μπακς τελικά να ηττώνται με διαφορά 13 πόντων, 115-102.

Ο «Greek Freak» κατάφερε μέσα σε 33:19 λεπτά συμμετοχής να σημειώσει 22 πόντους με 7/11 δίποντα και 8/11 βολές, παράλληλα να μαζέψει 12 ριμπάουντ, να μοιράσει 7 ασίστ, να κάνει από 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ. Επίσης είχε από 4 λάθη και 3 φάουλ.


Ειδήσεις σήμερα:

Ακραία πόλωση στις ΗΠΑ - Είσαι φασίστας λέει η Χάρις για τον Τραμπ - Είσαι κομμουνίστρια και επικίνδυνη της απαντά

Λιθουανία: Οι Σοσιαλδημοκράτες προηγούνται στον δεύτερο γύρο των βουλευτικών εκλογών

Οι άγνωστες φωτογραφίες Γουίλιαμ και πριγκίπισσας Νταϊάνα σε καταφύγιο αστέγων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης