Αντιδρά η οικογένεια του Άρνολντ Πάλμερ στους επαίνους του Ντόναλντ Τραμπ για τα… προσόντα του θρύλου του γκολφ

Αντιδρά η οικογένεια του Άρνολντ Πάλμερ στους επαίνους του Ντόναλντ Τραμπ για τα… προσόντα του θρύλου του γκολφ

Η μεγαλύτερη κόρη του Πάλμερ είναι έντονα ενοχλημένη για την αναφορά του Ντόναλντ Τραμπ που μιλούσε επί 12 λεπτά για τον ανδρισμό του πατέρα της - «Οι συμπαίκτες του, όπως και οι γυναίκες, είχαν να λένε για το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων» είπε ο Τραμπ

trump_palmer
«Άστραψε και βρόντηξε» η μεγαλύτερη κόρη του θρύλου του γκολφ, Άρνολντ Πάλμερ, για τα χυδαία, όπως τα χαρακτήρισε, σχόλια του Τραμπ, ο οποίος τίμησε τον πατέρα της με έναν ατυχή τρόπο σε ομιλία του το Σάββατο στην Πενσυλβάνια.

«Υπάρχουν άλλα πράγματα για τον πατέρα μου, στα οποία ο Ντόναλντ Τραμπ θα ήταν προτιμότερο να επικεντρωθεί», δήλωσε η Πέγκυ Πάλμερ στη βρετανική εφημερίδα The Independent, σχολιάζοντας το περιεχόμενο της ομιλίας για τα ευμεγέθη γεννητικά όργανα του θρύλου του γκολφ.

Εμφανώς ενοχλημένη, η 68χρονη Πέγκυ τόνισε πως το γεγονός ότι ο Τραμπ μίλησε για κάτι τόσο προσωπικό που αφορά τον πατέρα της, το θεωρεί ακατάλληλο. Ωστόσο, πρόσθεσε ότι δεν θα ασχοληθεί άλλο με τα καυστικά του σχόλια.

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ σεμνός», συνέχισε η Πέγκυ. «Έχουμε χάσει την αίσθηση της αγανάκτησης σχεδόν για όλα, και δεν είμαι σίγουρη ότι αυτό είναι καλό... Υπάρχουν άλλα πράγματα για τον πατέρα μου στα οποία θα ήταν καλύτερα να επικεντρωθούμε», πρόσθεσε.

Οι επίμαχες αναφορές του Ντόναλντ Τραμπ

Κλείσιμο
Το βράδυ του Σαββάτου, ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των ένθερμων υποστηρικτών του, αμέσως μόλις ξεκίνησε την προεκλογική του ομιλία σε περιοχή της Πενσυλβάνια.

Ο σύζυγος της Μελάνια έκανε ειδική μνεία στα γεννητικά όργανα του Άρνολντ Πάλμερ, λέγοντας έξω από τα δόντια ότι είχε μεγάλη πέραση στις γυναίκες, λόγω του μεγέθους τους.

«Δεν υπάρχουν πολλά να πω. Δεν είμαι πραγματικά στενοχωρημένη για αυτά που άκουσα», τόνισε η Πέγκυ Πάλμερ, αυτή τη φορά στο Associated Press. «Νομίζω ότι ήταν μια κακή επιλογή για να τιμήσει κανείς τη μνήμη του πατέρα μου, αλλά τι να κάνουμε;» πρόσθεσε.

Όπως αναφέρει το Associated Press, ο υποψήφιος με το προεδρικό χρίσμα των Ρεπουμπλικανών βρέθηκε χθες στο Λάτρομπ της Πενσυλβάνια, τη γενέτειρα του Άρνολντ Πάλμερ.

«Όταν έκανε ντους με άλλους επαγγελματίες, όλοι έβγαιναν από εκεί και έλεγαν: "Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο",» είπε το βράδυ του Σαββάτου ο Τραμπ, γελώντας. «Έπρεπε να το πω. Έχουμε γυναίκες που είναι πολύ εκλεπτυσμένες εδώ, αλλά συνήθιζαν να κοιτάζουν τον Άρνολντ ως άντρα».


«Άπληστος παίκτης του γκολφ» ο Τραμπ

Αναφερόμενη στον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, η 68χρονη Πάλμερ δήλωσε ότι είναι ένας άπληστος παίκτης του γκολφ που έχει γήπεδα σε όλο τον κόσμο, και με τον πατέρα της μοιράζονταν την αγάπη τους για το άθλημα.

«Δεν περνάει μέρα που να μην σκέφτομαι τι θα έλεγε ο πατέρας μου για κάτι που έχει συμβεί ή θα συμβεί... Δεν συμφωνούσαμε πάντα σε όλα, αλλά ήταν ένας Αμερικανός πιστός στη χώρα του, ακόμη κι όταν αμφισβητούσε την πολιτική της κατεύθυνση».

Η Πέγκυ αρνήθηκε να αποκαλύψει ποιον θα στηρίξει στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου στη Βόρεια Καρολίνα, μια κρίσιμη πολιτεία, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «μη συναισθηματικά δεμένο ψηφοφόρο».

Ο πατέρας της, Άρνολντ Πάλμερ, γεννήθηκε το 1929 και έμαθε γκολφ από τον πατέρα του, ο οποίος έπασχε από πολιομυελίτιδα. Ήταν επικεφαλής επαγγελματίας στο τοπικό σωματείο της περιοχής.

«ήταν άντρας με τα όλα του»

Ο Τραμπ αφιέρωσε 12 ολόκληρα λεπτά από την ομιλία του στον Πάλμερ, επισημαίνοντας ότι θα ήταν πολύ πιο διασκεδαστική η βραδιά, αν ο θρύλος του γκολφ, ο οποίος απεβίωσε το 2016, βρισκόταν μαζί του στη σκηνή.

«Ο Άρνολντ Πάλμερ ήταν άντρας με τα όλα του, και το λέω με όλο τον σεβασμό προς τις γυναίκες», είπε ο Τραμπ. «Αυτός ήταν ένας άντρας που τα είχε όλα», τόνισε ο σύζυγος της Μελάνια, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα. «Όταν έκανε ντους με άλλους επαγγελματίες, όλοι έλεγαν: "Θεέ μου, αυτό είναι απίστευτο",» υποστήριξε χαμογελαστός ο Τραμπ.

«Πρέπει να το πω. Έχουμε γυναίκες που είναι πολύ εκλεπτυσμένες εδώ, αλλά συνήθιζαν να κοιτάζουν τον Άρνολντ ως άντρα», τόνισε ο ανώτερος σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την ομιλία του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου.

Ο Μίλερ πρόσθεσε επίσης ότι εφεξής ο Τραμπ ξεκινάει δριμεία επίθεση εναντίον της απερχόμενης αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις, η οποία είναι υποψήφια με το χρίσμα των Δημοκρατικών.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης