Η Τουρκία κατέθεσε επιστολή στα Ηνωμένα Έθνη, την οποία υπογράφουν 52 χώρες και δύο οργανισμοί, με την οποία ζητά να σταματήσουν οι παραδόσεις όπλων στο Ισραήλ.
«Γράψαμε μια κοινή επιστολή που καλεί όλες τις χώρες να σταματήσουν την πώληση όπλων και πυρομαχικών στο Ισραήλ. Παραδώσαμε αυτή την επιστολή, η οποία έχει 54 υπογραφές, στον ΟΗΕ την 1η Νοεμβρίου», δήλωσε ο Χακάν Φιντάν σε συνέντευξη Τύπου στο Τζιμπουτί, όπου συμμετείχε σε σύνοδο κορυφής για την εταιρική σχέση Τουρκίας-Αφρικής.
Μεταξύ των υπογραφόντων είναι η Σαουδική Αραβία, η Βραζιλία, η Αλγερία, η Κίνα, το Ιράν και η Ρωσία, ενώ οι δύο οργανισμοί είναι ο Αραβικός Σύνδεσμος και ο Οργανισμός Ισλαμικής Συνεργασίας.
«Πρέπει να επαναλαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία ότι η πώληση όπλων στο Ισραήλ σημαίνει συμμετοχή στη γενοκτονία του», είπε ακόμη ο Φιντάν που πρόσθεσε ότι η επιστολή είναι «πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Τουρκία».
Τον Οκτώβριο ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κάλεσε και αυτός τον ΟΗΕ να επιβάλει εμπάργκο όπλων στο Ισραήλ. Εξήγησε ότι θα αποτελούσε «αποτελεσματική λύση» για τον τερματισμό της σύγκρουσης στη Λωρίδα της Γάζας.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.