Στο Υπουργείο Υγείας ο Μητσοτάκης – Τι συζητήθηκε

Στο Υπουργείο Υγείας ο Μητσοτάκης – Τι συζητήθηκε

Το ίδιο μήνυμα της επιτάχυνσης στις μεγάλες και αναγκαίες αλλαγές στην Υγεία είχε εκπέμψει από την οδό Αριστοτέλους και πάλι πριν από ένα χρόνο ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές

mitsotakis-yp-ygeias-xr
Στο υπουργείο Υγείας βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των επισκέψεών του σε υπουργεία μετά τον ανασχηματισμό. Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης. Μόλις έφτασε ο Πρωθυπουργός στο Υπουργείο Υγείας και πριν μπει στο κτίριο, είχε έναν σύντομο χαιρετισμό εξ αποστάσεως με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο. Ο κ. Γιαννάκος είχε βγει στο μπαλκόνι των γραφείων της ΠΟΕΔΗΝ, τα οποία βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Υπουργείο Υγείας, περιμένοντας την άφιξη του κ. Μητσοτάκη. Ο Πρωθυπουργός ρώτησε τον Υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, εάν «τα λένε» με τον κ. Γιαννάκο, αφού υπάρχει η εγγύτητα των κτιρίων. Επιπλέον, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στον Πρωθυπουργό για τη συνάντηση του με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.

Στην είσοδο του υπουργείου Υγείας ήταν και εργαζόμενοι του υπουργείου οι οποίοι μίλησαν με καλά λόγια για τον Άδωνι Γεωργιάδη λέγοντας στον πρωθυπουργό «σας ευχαριστούμε για τον υπουργό».

Διαβάστε περισσότερα στο ygeiamou.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης